Ingrediente: 400 g fasole alba ( lasata la inmuiat de seara pana a 2 a zi) 1 ciolan afumat dezosat 2 cepe 4 morcovi 3 teline mici 2 pastarnaci 2o boabe piper...
Ingrediente: Pentru paine: -1,5 kg faina -3 cubulete drojdie -apa -sare Pentru ciorba: -500 grame fasole(lasata dinainte in apa sa se umfle) -ciolan afumat sau...
Ingrediente: 500 g fasole boabe coaste de porc afumate sau un ciolan 2-3 cepe mari 2 morcovi 1 pastarnac foi de dafin o conserva de rosii in bulion boia de...
Ingrediente: 300 g fasole boabe o ceapa uscata o legatura ceapa verde 1-2 buc morcov o albitura 1-2 felii de telina jum.ardei gras sare,piper,cimbru,busuioc 2...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: fasole boabe (mai mare) 300g amestec chinezesc de legume (muguri de bambus, urechi de lemn ciuperci, ardei gras, morcovi, varza...) pasta de...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...