Ingrediente: Pentru orez: 250 g orez, 1,250 l lapte, 125 g zahar, coaja rasa de lamaie, zahar vanilat, sare. Pentru crema de branza: 500 g branza de vaci, 5...
Ingrediente: 1 l lapte 200 g orez 2 oua(pe care le-am uitat in poza) 100 g zahar(puteti pune mai mult daca vreti si mai dulce) 2 plicuri zahar vanilat 50 g...
Ingrediente: 1/2 kg urzici 1 ceasca de orez 75 g unt 100 g mozzarella rasa 2 oua + 1 albus 1 lingurita boia de ardei dulce 1 lingurita faina 1 catel usturoi...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: 150 g orez cu bob rotund 800 ml lapte 700 g mere acrisoare 200 g zahar + 3 linguri 2 oua, separate 1 lamaie, coaja rasa si sucul de la 1 lingurita...
Ingrediente: 150 g orez 700 ml lapte zahat vanilinat - 2 plicuri praf de scortisoara 150 g zahar un cub de unt (50gr) 3 oua coaja rasa de lamaie 1 1/2 banana...
Ingrediente: 1/2 cana de orez 3 cani de lapte 1 varf cutit de sare 1/4 cana de zahar brun (sau alb) 1/3 cana stafide 1 lingurita estract de vanilie 1/4...
Merele sunt fructe de toamnă sănătoase și gustoase cu ajutorul cărora se pot pregăti ieftin și ușor deserturi de mere savuroase. fructe de toamnă cu un parfum aparte, merele pot reprezenta ingredientul de bază al desertului d-voastră, indiferent că este vorba de un...
Ingrediente: 200 g faina 60 g de zahar 100 g unt 2 linguri de apa rece 2 oua sar 1 cutie de compot de piersici 1 cana de orez 2-2,5 cani de lapte 80 g de zahar...
Ingrediente: 100 g orez cu bobul rotund 600 ml lapte 170 g lapte condensat 2 batoane de scortisoara 2 lingurite esenta de portocale (vanilie sau rom) 100 g...
Ingrediente: 1/4 kg prune uscate, 150 g orez, 1/2 lingurita sare, 100 g unt, 100?150 g zahar, 15 ml rom, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii, 30 g faina, 150 g zahar...
Ne place orice e facut cu mere si are gust de scortisoara ! Budinca de orez cu mere se face tare repede si este tare, tare buna ! Am fiert o cana de orez (aproximativ 250 g ) in 2,5 cani cu lapte (de regula masor orezul si laptele il pun de