Budinca cu orez

Ingrediente
8
Pentru orez:
Pentru crema de branza:
Pentru decor:
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire1 oră
- Se alege orezul si se spala in cateva ape.
Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare.Se amesteca continnu sa nu se prinda.Se fierbe la foc mic.Cand orezul s-a umflat si este moale(nu trebuie lasat sa se sfarame bobul) se adauga zaharul si zaharul vanilat.Gustam si daca este bine fiert se da jos de pe foc.Adaugam coaja de lamaie.Ungem o forma de yena cu unt si intindem orezul cu lapte uniform.
Separat facem crema de branza:amestecam branza cu zaharul,zaharul vanilat,ouale si faina.Intindem peste orezul cu lapte si dam la cuptor pana cand se rumeneste si este bine facuta(facem tesctul scobitorii).
Lasam sa se raceasca , pudram cu zahar praf si........pofta buna!.........tare buna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuuuuuuuuuun
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Am citit reteta si cred ca este buna
am gătit această rețetă
anonymous
SUPER !!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna!
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna si arata ffff bine
anonymous
Super buna very good and very nice
anonymous
Arata foarte bine
anonymous
Stiu pe cineva care-ar zice ,, multa munca ".Pentru copii....grozava !!!!!!!!!!!!
Punctează această reţetă