Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare.Se amesteca continnu sa nu se prinda.Se fierbe la foc mic.Cand orezul s-a umflat si este moale(nu trebuie lasat sa se sfarame bobul) se adauga zaharul si zaharul vanilat.Gustam si daca este bine fiert se da jos de pe foc.Adaugam coaja de lamaie.Ungem o forma de yena cu unt si intindem orezul cu lapte uniform.
Separat facem crema de branza:amestecam branza cu zaharul,zaharul vanilat,ouale si faina.Intindem peste orezul cu lapte si dam la cuptor pana cand se rumeneste si este bine facuta(facem tesctul scobitorii).
Lasam sa se raceasca , pudram cu zahar praf si........pofta buna!.........tare buna.
Comentarii (59):
Excelent!!!
Buuuuuuuuuuuuun
Foarte buna
Am citit reteta si cred ca este buna
SUPER !!!!
Foarte buna!
Super buna si arata ffff bine
Super buna very good and very nice
Arata foarte bine
Stiu pe cineva care-ar zice ,, multa munca ".Pentru copii....grozava !!!!!!!!!!!!