Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
De ce nu vă lăsați tentați de o salată savuroasă de căpșune?! Combinată cu roșii cherry, brânză feta și frunze de busuioc, vă putem asigura că această rețetă va mirosi bine vara și în zilele ei însorite. O plăcere să o mănânci proaspătă ;-)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Salata panzanella - salata italiana
Preparare
- Spălați și curățați căpșunele. Clătiți, de asemenea, roșiile cherry și frunzele de busuioc.
- Tăiați căpșunele și roșiile cherry în 4. Fărâmițați brânza feta folosind o furculiță.
- Amestecați căpșunele, rosiile cherry și feta într-un bol de salata și tăiați busuiocul deasupra. Adăugați ulei de măsline și oțet balsamic și amestecați.
- Dați la frigider până este gata de servit și savurati!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: