Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
10 min

De ce nu vă lăsați tentați de o salată savuroasă de căpșune?! Combinată cu roșii cherry, brânză feta și frunze de busuioc, vă putem asigura că această rețetă va mirosi bine vara și în zilele ei însorite. O plăcere să o mănânci proaspătă ;-)


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salata panzanella - salata italiana


Preparare

  • Spălați și curățați căpșunele. Clătiți, de asemenea, roșiile cherry și frunzele de busuioc.
  • Tăiați căpșunele și roșiile cherry în 4. Fărâmițați brânza feta folosind o furculiță.
  • Amestecați căpșunele, rosiile cherry și feta într-un bol de salata și tăiați busuiocul deasupra. Adăugați ulei de măsline și oțet balsamic și amestecați.
  • Dați la frigider până este gata de servit și savurati!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

George, 30/07/2023

Gusturi amestecate ... nu chiar de porc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 29/07/2023

O mizerie! I-am si simtit gustul in gura! Capsuni cu rosii cherry si cu branza...bleah! Voi chiar mancati orice, asa, ca porcul?

(1) (0) abuz



+