Ingrediente: carne de miel morcov patrunjel telina ardei galben si rosu cartof ceapa rosie sare frunze de leustean galbenus de ou smantana zeama de lamaie sau...
Ingrediente: -1 pui -2 cepe -2 morcovi -gogosar -radacina de patrunjel -frunze de patrunjel -zeama de lamaie -sare, piper -suc de rosii -ulei de masline
Ingrediente: afumatura(de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean...
Ingrediente: aripioare de pui cca 8-9 aripi - 2 -3 cepe - 3 morcovi -verdeata - 1-2 ardei grasi de preferinta rosii dar avut - delikat - 200 ml smantana...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 300 g naut (conserva sau naut boabe eu am folosit boabe de naut) - 500 g fasole verde - 2 morcovi - un patrunjel radacina - 4-5 rosii sau suc de...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: omuraisu ceapa calita sos de soia ketchup Sardine la cuptor : rondele de ceapa morcovi cartofi tulpini de telina pestii dafin usturoi ardei uscati...
Ingrediente: 1 – 2 piepti de pui 2-3 morcovi 3 cepe potrivite o telina mai mica 300 ml. suc de rosii 2 linguri de ulei + 25 g. unt 1 lamaie 2 cuburi knorr –...