Ingrediente: o jumatate de kilogram de fasole verde curatata, spalata si rupta in 2-3 bucati fiecare o ceapa curatata si spalata doi morcovi curatati si spalati...
Ingrediente: 2 morcovi - o radacina de patrunjel - jumate de gulie - jumate de telina - 800 g de fasole verde - o ceapa medie - 3 cartofi - 3 linguri de ulei...
Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de...
Ingrediente: 1 ceapa medie 1 morcov potrivit 1 pastrârnac potrivit ½ telina micuta 1 ardei rosu 1 dovlecel mediu 1 cartof maricel 15 cm tija praz 150 g fasole...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 700 g pulpa slaba de vitel 3 morcovi 1 dovlecel 1 cartof 1 rosie 1 ceapa 2 ardei, eventual de culori diferite pentru aspect jumatate de telina...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 300 g pastai de fasole verde un dovlecel mai mare sau doi mai mici 2 morcovi o ceasca orez o bucata de telina o ceapa 4-5 linguri ulei 500 ml bors...