Ciorba de fasole verde cu dovlecel
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Salată de orez cu creveți, dovlecel și ghimbir
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Fasolea o spalam, ii rupem capetele si o taiem in bucati mai mici. Dovlecelul si telina le curatam de coaja si le taiem in cuburi.
- Un morcov il taiem rondele iar pe al doilea il taiem cuburi. Tocam ceapa marunt. Spalam orezul in mai multe ape.
- Punem apa cu un praf de sare la fiert si cand da in clocot adaugam morcovul, telina,orezul si ceapa.
- Lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea verde , dovlecelul si uleiul.
- Lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea verde , dovlecelul si uleiul.
- Potrivim gustul cu vegeta si sare daca mai este nevoie. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde tocat.
- Ciorbica de fasole verde cu dovlecei este foarte buna si calda si rece.