Ciorba de fasole verde cu dovlecel

Ciorba de fasole verde cu dovlecel
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salată de orez cu creveți, dovlecel și ghimbir


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Fasolea o spalam, ii rupem capetele si o taiem in bucati mai mici. Dovlecelul si telina le curatam de coaja si le taiem in cuburi.
  • Un morcov il taiem rondele iar pe al doilea il taiem cuburi. Tocam ceapa marunt. Spalam orezul in mai multe ape.
  • Punem apa cu un praf de sare la fiert si cand da in clocot adaugam morcovul, telina,orezul si ceapa.
  • Lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea verde , dovlecelul si uleiul.
  • Lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea verde , dovlecelul si uleiul.
  • Potrivim gustul cu vegeta si sare daca mai este nevoie. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde tocat.
  • Ciorbica de fasole verde cu dovlecei este foarte buna si calda si rece.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/06/2012

Buna imi place

(0) (0) abuz



+