-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Ciorba
-
Ciorba de fasole verde cu dovlecel
Ciorba de fasole verde cu dovlecel
Preparare
-
Fasolea o spalam, ii rupem capetele si o taiem in bucati mai mici. Dovlecelul si telina le curatam de coaja si le taiem in cuburi.
-
Un morcov il taiem rondele iar pe al doilea il taiem cuburi. Tocam ceapa marunt. Spalam orezul in mai multe ape.
-
Punem apa cu un praf de sare la fiert si cand da in clocot adaugam morcovul, telina,orezul si ceapa.
-
Lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea verde , dovlecelul si uleiul.
-
Lasam sa fiarba 10 minute si apoi adaugam fasolea verde , dovlecelul si uleiul.
-
Potrivim gustul cu vegeta si sare daca mai este nevoie. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde tocat.
-
Ciorbica de fasole verde cu dovlecei este foarte buna si calda si rece.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Buna imi place