Petitchef

Paste cu sos - pagina 5

110 rețete
Rețetă Friptura de porc cu paste si sos chilli

Friptura de porc cu paste si sos chilli

(6 voturi), (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 1 h 15 m 20 min
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Rețetă Paste cu sos de praz

Paste cu sos de praz

(4 voturi), (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g paste scurte-scoici,fussili 3 fire de praz 4 catei de usturoi 1 ardei iute 4 linguri de masline 500 g rosii sau 500 ml suc de rosii sare,piper
Rețetă Paste in sos de busuioc

Paste in sos de busuioc

Felul principal Foarte ușor 1 h 5 m 117 kcal
Ingrediente: 1 cana de patrunjel taiat marunt 1 cana de busuioc taiat marunt 30 ml otet 1/4 cana de parmezan 2 catei de usturoi, tocati marunt 2 linguri de...
Rețetă Paste multicolore cu sos de smantana

Paste multicolore cu sos de smantana

Felul principal Foarte ușor 40 min 1141 kcal
Ingrediente: 200 g paste cu ou 200 g paste cu spanac 1 lingura unt 1 ceapa 400 ml smantana 125 g mascarpone sare is piper
Rețetă Spaghetti cu afumatura si sos de rosii

Spaghetti cu afumatura si sos de rosii

(19 voturi), (2) , (7)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 400 g spaghetti 200 g sunca afumata sau kaiser 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline busuioc 200 ml pasta de rosii cascaval sau...
Rețetă Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei

Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei

(16 voturi), (3) , (26)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 1 dovlecel 1 vanata 2 rosii 3-4 catei de usturoi 1 ardei iute sare, vegeta, piper, boia dulce busuioc verde, cimbru,dafin,patrunjel spaghetti
Rețetă Tagliatele cu sos rosu

Tagliatele cu sos rosu

(8 voturi), (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...
Rețetă Paste cu sos de fenicul

Paste cu sos de fenicul

(8 voturi), (1) , (5)
Ingrediente: 300 g paste penne 50 ml ulei de m?sline dou? cepe smîntîn? doi c??ei de usturoi 150 ml vin alb demisesc dou? buc??i de fenicul dou? portocale 50 g unt 100 g parmezan busuioc verde sare, piper praz mozzarella
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă PASTE CU SOS PICANT

PASTE CU SOS PICANT

(4 voturi)
Imi plac pastele, indiferent cum sint facute (cu brinza, cu sos...) Cele cu sos sint extrem de consistente si gustoase. Pentru sos am nevoie de 2 cepe rosii, pe care le toc marunt si le undesc in ulei de masline, pina ce capata luciul specific de cri
Rețetă Paste fierte în sos de ro?ii

Paste fierte în sos de ro?ii

Mai întâi, cic? vine prim?vara, am f?cut un mic dejun dr?gu?, colorat, da, vezi s? nu, bezn?, frig, fulguial?, aia e, dac? tot l-am manufacturat îl iau ca pe un pl?cut început de lun?. Re?eta e foarte simpl?, iscat? din necesitatea de a folosi n
Rețetă Ghocchi cu Rucola in Sos de Unt

Ghocchi cu Rucola in Sos de Unt

(2 voturi), (1)
Great news, everybody! I am no longer a gnocchi virgin!! That is, aseara am facut pentru prima data ever gnocchi in casa! Si spre uimirea mea, chiar au iesit ca la carte! Sa fie nororc chior? Sa fie talentul meu innascut? Nu stiu - stiu doar ca gnocchi =
Rețetă Cochilii umplute cu carne, ciuperci si ricotta

Cochilii umplute cu carne, ciuperci si ricotta

(2 voturi), (1)
Un fel aratos (lauda-ma gura :)) ) si usor de preparat. Sosul de carne este acelasi ca la reteta de lasagna , lipseste doar ardeiul rosu. *O sugestie: cand faceti sos de carne dublati cantitatile si ce nu folositi imediat puneti la congelator, i
Rețetă Piept de curcan la wok cu dovleac

Piept de curcan la wok cu dovleac

(1 vot), (1) , (7)
N-aveam eu ce face într-o zi, adic? trebuia s? g?tesc ceva de haleal?, aveam ingredientele de mai jos, a?a ca mi-a venit ideea s? improvizez. Cum carnea de curcan sau de pui (pieptul) se potrive?te bine cu fructe gen ananas, piersici, pere etc ?i cu condi
Rețetă Cannelloni cu branza

Cannelloni cu branza

(11 voturi), (1) , (4)
Ingrediente: 12 cannelloni 600 g branza de vaca putin sarata 2 oua 50 g unt 100 g cascaval ras 2-3 linguri cu smantana 2-3 fire de patrunjel 1 lingura cu faina 250 ml lapte Mod de preparare: Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează