Ingrediente: un iepure (1,5 kg, praf de nucsoara, o capatana de usturoi, 5 cartofi, o ceapa, 2 frunze de dafin, 400g rosii, 4 linguri de ulei de masline, 50 ml...
Ingrediente: Pt friptura: o bucata de cotlet de purcel cu os 100 ml de ulei de masline 3 catei de usturoi sare, piper 3 crengute de cimbru 4-5 crengute de...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...
Ingrediente: 300 g pipote si inimi de curcan 3 cartofi 1-2 morcovi o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,2 foi...
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei