Friptura de curcan cu garnitura de cartofi si sos de smantana

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pulpa de curcan se spala bine, se condimenteaza cu vegeta, piper si se aseaza in tava cu ulei, se adauga supa si se da la cuptor.Se unge pulpa de curcan, din cand in cand cu uleiul din tava, se intoarce si pe partea cealalta si se procedeaza la fel.
  • Catofi, se curata, se spala bine, se taie pe lung si se fierb 2 minute in apa cu sare.Dupa care se scurg de apa si se opreste din fierbere cu apa rece,se scurg din nou si se aseaza intr-un vas de yena cu uleisi se introduce la cuptor, pana capata o crusta.
  • Intr-o cratita se caleste in uleiul incins usturoiul si ceapa curatata si tocata marunt, peste care se aduga sare, piper, smantana si cimbru si se mai fierbe sosul rezultat 4-5 minute.Sosul de smantana se serveste impreuna cu friptura de curcan, garnitura de cartofi si rondele de ceapa.
DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

30/12/2013

Superrr!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/05/2015

Delicioasa

(0) (0) abuz
28/04/2015

Nu are cantitatile care se pun

(0) (0) abuz
22/06/2014

Arata foarte bine o sa incerc astazi

(0) (0) abuz
22/12/2013

O bunatate,excelenta reteta!

(0) (0) abuz
22/08/2013

NO COMMENT

(0) (0) abuz
30/07/2013

Arata super.........foarte gustos

(0) (0) abuz
24/06/2013

Excelent!

(0) (0) abuz
31/12/2012

O voi face pentru masa de revelion!!!

(0) (0) abuz