Friptura de aripi de curcan cu cartofi la cuptor

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

ptr garnitura :

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se face o marinata din toate ingredientele ,mai putin vinul si apa,cu care se ung aripile de curcan si se lasa la rece macar o ora.Inainte de a fi puse in cuptor se adauga vinul si apa.
  • Cartofii se fierb intregi,apoi se pun in tava cu sare, piper si cate o bucatica de unt pe fiecare si se dau la cuptor,sau la grilul cuptorului. pana se rumenesc.
  • Cartofii se servesc calzi ,cu alt cubulet de unt deasupra, alaturi de friptura de curcan sau orice alta friptura.
PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

23/08/2013

SUPERRR !!! POFTA BUNA !!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/04/2014

Super gustos

(0) (0) abuz
03/10/2013

Eu fac cartofii in folie de aluminiu la cuptor si cu sos de iaurt fffffffffffffffffffff buni

(0) (0) abuz
03/08/2013

Excelent

(0) (0) abuz
01/03/2013

Exact pe placul meu........

(0) (0) abuz
31/12/2012

Arata foarte bine

(0) (0) abuz
05/02/2012

Da, o friptura pe placul meu,imi place, merci pt reteta

(0) (0) abuz