Friptura de curcan in sos de vin rosu

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

pentru garnitura:

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pentru inceput condimentam carnea cu sare, piper si boia. Intr-un vas ceramic uns cu ulei, punem carnea si adaugam vinul, boabele de piper si foile de dafin. Acoperim si lasam deoparte pentru aproximativ 2-3 ore.
  • Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Introducem vasul si lasam vreme de 2-2 1/2 avand grija sa punem din cand in cand peste friptura cate o lingura de vin. Cu 10 minute inainte de scoate friptura din cuptor adaugam amidonul dizolvat cu o lingura de apa rece.
  • Aceasta friptura se potriveste de minune cu o garnitura de ciuperci in sos de soia.
    La final pentru a decora friptura noastra presaram patrunjel proaspat tocat.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Anna

Super reteta,

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

DELICIOS

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super curcan!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine

abuz

anonymous

Delicios

abuz