Friptura de curcan cu suc de portocale

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fiert pulpa dupa cum spus anterior, cam o ora jumatate sa fie frageda.
    taiat feliute pulpa fiarta. Mustarul diluat cu sucul de citrice.
  • Intr-un vas de yena uns cu ulei de masline pus un strat de ceapa solzisori, apoi feliile de carne, cateva felii de morcov si pastarnac de la fiertull carnii, turnat sucul amestecat cu mustarul, asezat rosiile, ardeiul taiat, condimente si sare si acoperit cu supa de carne.
  • Dat asa la cuptor pentru inca o ora.
    Nu pot sa va spun ce friptura frageda si delicioasa a iesit. servit cu un pilaf, facut simplu in zeama de carne ramasa.
EEllis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

16/05/2017

Am facut-o, e foarte buna, am s-o gatesc frecvent!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
31/12/2014

Foarte gustos!!!!!!!

(0) (0) abuz