Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Ingrediente
12
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti.
- Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se introduce in cuptor. Se tine pana se rumeneste, dupa care se intoarce pe partea cealalta sa se rumeneasca si pe partea aceea.
- Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Ceapa se curata, se taie patratele si se caleste in ulei. Cand cartofii sunt fierti, li se scurge zeama, se paseaza si li se adauga ceapa cu ulei cu tot amestecandu-se bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
"vasul de yena"? Iti cam bati joc si nici macar nu stii ce e aia yena! "Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne" Tu ai auzit de impanare? Halal gospodina, ai o incultura foarte vasta! Ma intreb, ce cauta aici asemenea diletante?
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă