Pipotele se spala bine si se oparesc cu apa fiarta.Se spala si se pun la fiertin apa rece cu sare.Se ia spuma si se adauga morcovul ,ceapa si se lasa la fiert cu capac ,pana se inmoaie bine,iar pipotele sunt foarte bine fierte.3.Se scoate morcovul si se lasa putin la racit,iar intre-o farfurie se amesteca.
4 Intr-o craticioara intinsa se pune uleiul, iar cand este incins se pune toata faina odata si se amesteca cu un tel. Imediat se toarna cate un polonic de supa fierbinte, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
Cand ciulamaua a ajuns la consistenta unei smantani,se adauga pipotele si cele 2 linguri de smantana.Se amesteca usor cu telul si se mai lasa la foc mic 5 minute.Se opreste focul si se pune mararul tocat fin.
Comentarii:
Super
Ok
Eu am pus si un cubulet de unt
PERFECTA PENTRU FAMILIA MEA...MULTUMESC