Ciulama pipote de pui cu mamaliguta !

Ciulama pipote de pui cu mamaliguta !
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pui cu smantana si ciuperci - petitchef


Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Pipotele se spala bine si se oparesc cu apa fiarta.Se spala si se pun la fiertin apa rece cu sare.Se ia spuma si se adauga morcovul ,ceapa si se lasa la fiert cu capac ,pana se inmoaie bine,iar pipotele sunt foarte bine fierte.3.Se scoate morcovul si se lasa putin la racit,iar intre-o farfurie se amesteca.
  • 4 Intr-o craticioara intinsa se pune uleiul, iar cand este incins se pune toata faina odata si se amesteca cu un tel. Imediat se toarna cate un polonic de supa fierbinte, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase.
  • Cand ciulamaua a ajuns la consistenta unei smantani,se adauga pipotele si cele 2 linguri de smantana.Se amesteca usor cu telul si se mai lasa la foc mic 5 minute.Se opreste focul si se pune mararul tocat fin.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/08/2013

Super

(0) (0) abuz
12/01/2013

Ok

(0) (0) abuz
07/01/2013

Eu am pus si un cubulet de unt

(0) (0) abuz
22/02/2012

PERFECTA PENTRU FAMILIA MEA...MULTUMESC

(0) (0) abuz



+