Ciorba de porc a la grecque

Ciorba de porc a la grecque
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Puneti carnea taiata potrivit la fiert in apa cu sare. Eliminati spuma. Dupa ce a fiert 30 de minute, adaugati zarzavatul taiat si calit in ulei.
  • Cand zarzavatul este pe jumatate fiert, adaugati orezul. Se potriveste de sare, piper.
  • Cand orezul este fiert se opreste focul. Amestecati galbenusurile si smantana, amestecati cu un polonic, doua de supa fierbine si puneti amestecul treptat in ciorba, amestecand mereu.
  • Adaugati zeama de lamaie, condimente dupa gust si leusteanul tocat marunt.

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O voi gati azi si va iesi foarte buna

abuz