Ardei gras si conopida la borcan

Altele
6 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Taboulé de conopida - 100% vegetarian


Preparare

  • Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii lasam bucati mari.
  • Spalam 2 borcane de 3L, adaugam cate o crengta de marar, una de telina si 2 fasii de hrean,pe fundul fiecaruia. Asezam alternativ , ardeii si conopida pana umplem borcanele.
  • Deasupra punem dinnou hrean, marar si tije de telina. Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plicu si turnam peste legume. Legam borcanele cu celofan si pentru o mai buna siguranta de pastrare, le-a legat si cu hartie cerata, peste celofan.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

03/10/2013

Arata super si cred ca e si gustoasa
arata super si cred ca e si gustoasa!

(0) (0) abuz



+