Astazi la pranz incercati taboulé ... fara bulgur! O alternativa fara gluten si 100% legume!
Bulgurul va fi inlocuit de conopida mixata :-)
O reteta fara gatit si vegetariana, perfect de pus in cutii ermetice pentru a lua o lua la serviciu sau chiar la un picnic improvizat :-)
Taiati conopida in bucati mici si puneti-o intr-un chopper Mixati in reprize pana obtineti boabe mici (daca mixati dintr-o singura miscare si pentru prea mult timp, conopida se poate incalzi si se va forma o pasta).
Puneti conopida amestecata intr-un castron. Taiati rosiile si castravetele in cuburi mici s adaugati-le la conopida. Taiati maslinele in felii, scoate samburii si puneti-le peste salata. Spalati, uscati si taiati frunzele de menta si puneti-le deasupra.
Adaugati ulei de masline si suc de lamaie si amestecati. Gata! Bon appétit !
Pentru o degustare optima, lasati taboulé sa stea in frigider timp de aproximativ 30 de minute, astfel incat aromele de menta, lamaie si ulei de masline sa fie preluate de legume.
In engleza da, in romaneste se numeste bulgur sau ghirca. Multumim de atentionare.