Taboulé de conopida - 100% vegetarian

Antreuri
6 porții
Foarte ușor
20 min

Astazi la pranz incercati taboulé ... fara bulgur! O alternativa fara gluten si 100% legume! Bulgurul va fi inlocuit de conopida mixata :-) O reteta fara gatit si vegetariana, perfect de pus in cutii ermetice pentru a lua o lua la serviciu sau chiar la un picnic improvizat :-)


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Observații

Pentru o degustare optima, lasati taboulé sa stea in frigider timp de aproximativ 30 de minute, astfel incat aromele de menta, lamaie si ulei de masline sa fie preluate de legume.


Echipamente de gătit

blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Florica, 20/11/2019

VOI FACE SI EU , MI-A FACUT O POFTAAAA !! ARATA EXCELENT ! MULTUMESC PENTRU RETETA !

(0) (0) abuz
bella, 05/04/2019

Se numeste BURGOL/BURGUL . Ati scris gresit

(0) (0) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

In engleza da, in romaneste se numeste bulgur sau ghirca. Multumim de atentionare.




+