Zaharul se pune intr-o cratita cu 50 ml apa si se tine pe foc pana incepe sa se caramelizeze.
Se adauga untul si se da deoparte amestecand continuu pana ce untul se dizolva obtinand un sos fin.Se rastoarna in tava de copt punand peste el perele curatate si prunele jumatati.
Peste fructe adaugam blatul care se prepara astfel:ouale se separa ,albusurile se bat spuma cu 3 lg de zahar si galbenusurile cu restul.Se amesteca usor si se cerne deasupra faina.
Compozitia se amesteca usor pana se incorporeaza toata faina. Se introduce la cuptor pana ce blatul devine auriu.
Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se rastoarna pe un platou.Se portioneaza si se decoreaza cu nuca caramelizata.
Nu ne-ai spus ce faci cu "razatura de lamaie"! N-ar fi mai bine sa pui coaja rasa de la o lamaie? Iar untul nu se dizolva, ci se topeste! Si de ce pui si caca (nuCA CAramelizata)?
Reteta buna frate o da si sti ce va imi place sa tastez parca asta asi face toata viata mea o da da da da ce desen iti place mie imi place victoria in lumina reflectoarelor de pe nikelodeon tie aaaaaaaaaaaaaaaaaa si soni in steluta ei norocoasa
Comentarii:
Reteta e vraiste...doar 5 lg de faina ???? Zahar in nestire..
Supa de prune EXTREM de dulce
Nu ne-ai spus ce faci cu "razatura de lamaie"! N-ar fi mai bine sa pui coaja rasa de la o lamaie? Iar untul nu se dizolva, ci se topeste! Si de ce pui si caca (nuCA CAramelizata)?
Comentariul tău:excelenta
Reteta buna frate o da si sti ce va imi place sa tastez parca asta asi face toata viata mea o da da da da ce desen iti place mie imi place victoria in lumina reflectoarelor de pe nikelodeon tie aaaaaaaaaaaaaaaaaa si soni in steluta ei norocoasa