Se amesteca untul, zaharul, cacaoa si 1 lingurita de vanilie la sticluta, intr-un vas cu fund dublu sau pe baine-marie. Se amesteca la foc mic pana cand amestecul este usor îngrosat.
Biscuiti se sfarama, se adauga nuca de cocos nuca prajita si taiata bucati cu un cutit, nu prin masina ca se face praf si nu se vad in aluat. Se adauga peste acest amestec uscat si amestecul topit de unt. Se amesteca bine.
Compozitia este pentru o forma de cca. 15x22 cm. Se pune hartie de copt, se pune compozitia de biscuiti si nuca si se apasa sa fie compacta. Se da la rece.
Pentru crema se bate la mixer untul, zaharul, praful de vanilie instant si laptele.Se bate pana devine o crema care se intinde peste blatul de biscuiti.
Daca nu aveti pudding instant, faceti un pudding clasic, doar cu jumatate din cantitatea de lapte de pe plic, raciti fara sa se faca crusta si amestecati 2 linguri in crema de unt.
Pentru topping am deviat putin de la reteta clasica si am folosit un borcan mic de gem de zmeura, pe care l-a incalzit atat cat sa devina fluid si sa poata fii intins uniform peste crema de unt.
Gemul nu trebuie sa fie cald, ca sa nu se topeasca untul. Dati la frigider. Se taie cand s-a intarit.
Comentarii:
Cand se pune siropul legat?
Fb
Dar praful de Pudding(Vanillepudingg??? cind se pune?
Bitte Antwort
Excelenta la vedere vom vedea la gustat