Crocante și fructate, aceste batoane crumble cu zmeură vor fi gustarea ideală înainte de sport ;-)
Vă lăsăm cu pașii de preparare ai acestei rețete chiar mai jos ↓
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Amestecați zmeura cu zahărul, făina, amidonul de porumb și sucul de lămâie.
Combinați fulgii de ovăz, făina, zahărul brun, sarea și praful de copt. Adăugați untul rece tăiat în bucăți mici și amestecați cu degetele pentru a face crumble-ul.
Turnați jumătate din amestec într-o tavă unsă cu unt. Împachetați bine cu un pahar plat. Turnați deasupra amestecul de zmeură.
La sfârșit se adaugă restul de crumble, deasupra.
Coaceți 40 de minute (crumble-ul trebuie să fie auriu).
Scoateți din cuptor și lăsați si se răcească înainte de a taia sub formă de pătrate și a le impărți :-)
Cum să dezgheți zmeura? Puneți zmeura într-o strecurătoare. Scufundați strecurătoarea într-un castron mare cu apă călduță. Schimbați apa când devine rece, până când zmeura este complet dezghețată. Scurgeți bine înainte de utilizare.