Ingrediente: 1 cana linte rosie 1 ceapa tocata fin 1 morcov ras 1 lingurita chimion 1 felie slanina de casa 150 -200 ml suc de rosii 1,2 l de apa/supa de...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Ingrediente: o ceapa, taiata fin un catel de usturoi, taiat fin un morcov, taiat cubulete /dat pe razatoarea mare o mana de busuioc proaspat, taiat grob ulei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 morcovi 2 tulpini telina 2 cepe medii 2 catei usturoi 2 cuburi organice de supa de pui sau legume (eu am renuntat la ele) 400 g conserva de rosii...
Ingrediente: 1-2 kg rosii super coapte 1 ceapa medie 1 morcov 1 telina mica 2 linguri ulei de masline 1 lingura de zahar 2 foi de dafin 1,2 l supa de legume
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1...
Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...
Ingrediente: 2 cartofi medii, circa 250-300 g in total, curatati si taiati bucati 1 radacina de telina medie, circa 200 g, curatata si taiara bucati 2 morcovi...