Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: patru caise patru linguri de zahar brun 40 grame unt patru lingurite de miere 100 grame mascarpone o pastaie de vainilie de bourbon cateva...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pt blat: 6 oua 1 priza de sare 120 g zahar 4 linguri apa fierbinte 150 g faina 1/2 plic praf de copt Pt crema: 250 g crema mascarpone 100 g zahar...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: * 6 oua * 250 g zahar tos * 250 g faina * 1/4 lingurita praf de copt * 1/4 lingurita sare * 150 g unt nesarat, topit si...
Ingrediente: 10 pachete bisc Oreo 125 g margarina Rama maestro +50 g 200 g ciocolata 3/4 cana zahar 250 g branza Philadelphia 250 g mascarpone 5 Lg bune de...