Ingrediente: 900 ml suc de portocale coaja de la o portocala 150 g amidon 200 g zahar 4 oua intregi 200 g unt moale 200 g ciocolata, o bucata de unt cat o nuca...
Ingrediente: 50 g unt 100 g ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale 1 ou 250 ml lichior de cocos 1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma 200 g faina 80 g...
Ingrediente: Blat: 4 oua 1 portocala 1 praf de copt 8 lg zahar 8 lg faina 150 g unt Crema: 600 ml lapte 7 lg faina 7 lg zahar 100 g unt zeama la o lamaie o...
Ingrediente: crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar, 150 ml iaurt, 200 ml lichior de fructe (eu am folosit de cocos), 12 piscoturi, coaja si zeama de la o...
Ingrediente: 10 pachete bisc Oreo 125 g margarina Rama maestro +50 g 200 g ciocolata 3/4 cana zahar 250 g branza Philadelphia 250 g mascarpone 5 Lg bune de...
Ingrediente: Blat: 3 oua, 9 lg zahar, 3 lg cu varf de faina, 1 praf de copt, 3 lg de apa Crema: 600 ml frisca, 250 g branza mascarpone sau branza proaspata de...
Ingrediente: Blat: 5 oua 100 g. ciocolata de lapte/amaruie 200 ml. lapte 100 g. zahar 80 g. unt 200 g. faina 100 g. nuca 4 linguri de dovleac ras 1 lingurita...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Ingrediente: 2 oua, 225 g zahar, 120 g faina, 250 ml vin rosu, 600 ml frisca, 150 ml suc portocale, 50 g ciocolata alba, 1 lingurita scortisoara, 2 pliculete...
Blat: 4 ou?, 125 g f?in?, 125 g zah?r. Se mixeaz? g?lbenu?urile cu zah?rul apoi se adaug? f?ina, câte pu?in. Albu?urile se bat spum? separat, dup? care amestecul cu f?ina se încorporeaz? u?or în albu?urile-bezea. Compozi?ia rezultat? se d