Eclere cu ciocolata si crema de portocale

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se adauga coaja de portocale peste suc si se da in clocot.Zaharul si amidonul se amesteca apoi se adauga cele 4 oua batute separat.Se amesteca pana se obtine o compozitie fara cocoloase.
  • Sucul de portocale clocotit se toarna printr-o strecuratoare (nu vrem coaja de portocala in crema) peste compozitia cu amidon si se amestca pana se obtine un amestec fin si oarecum ingrosat.
  • Se muta totul in bain marie si se fierbe pana se ingroasa.In ultimele 2 minute ale fierberii se adauga si untul si se amesteca bine.Se acopera crema cu folie de celofan, exact pe crema si se lasa la racit.
  • Se pune ciocolata topita intr-o farfurie adanca.Se inmoaie fiecare gogoasa si fiecare ecler in ciocolata si se pune la racit pe un gratar, taiat dupa ce s-a intarit ciocolata si umplut cu crema.Portocala si ciocolata se potrivesc de minune.

Punctează această reţetă

AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

nina46

nina46

Mananci de plesnesti, ce bune!

abuz