Eclere cu ciocolata si crema de portocale
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se adauga coaja de portocale peste suc si se da in clocot.Zaharul si amidonul se amesteca apoi se adauga cele 4 oua batute separat.Se amesteca pana se obtine o compozitie fara cocoloase.
- Sucul de portocale clocotit se toarna printr-o strecuratoare (nu vrem coaja de portocala in crema) peste compozitia cu amidon si se amestca pana se obtine un amestec fin si oarecum ingrosat.
- Se muta totul in bain marie si se fierbe pana se ingroasa.In ultimele 2 minute ale fierberii se adauga si untul si se amesteca bine.Se acopera crema cu folie de celofan, exact pe crema si se lasa la racit.
- Se pune ciocolata topita intr-o farfurie adanca.Se inmoaie fiecare gogoasa si fiecare ecler in ciocolata si se pune la racit pe un gratar, taiat dupa ce s-a intarit ciocolata si umplut cu crema.Portocala si ciocolata se potrivesc de minune.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

nina46
Mananci de plesnesti, ce bune!
Punctează această reţetă