Se adauga coaja de portocale peste suc si se da in clocot.Zaharul si amidonul se amesteca apoi se adauga cele 4 oua batute separat.Se amesteca pana se obtine o compozitie fara cocoloase.
Sucul de portocale clocotit se toarna printr-o strecuratoare (nu vrem coaja de portocala in crema) peste compozitia cu amidon si se amestca pana se obtine un amestec fin si oarecum ingrosat.
Se muta totul in bain marie si se fierbe pana se ingroasa.In ultimele 2 minute ale fierberii se adauga si untul si se amesteca bine.Se acopera crema cu folie de celofan, exact pe crema si se lasa la racit.
Se pune ciocolata topita intr-o farfurie adanca.Se inmoaie fiecare gogoasa si fiecare ecler in ciocolata si se pune la racit pe un gratar, taiat dupa ce s-a intarit ciocolata si umplut cu crema.Portocala si ciocolata se potrivesc de minune.
Comentarii:
Mananci de plesnesti, ce bune!