Petitchef

Eclere cu ciocolata si crema de portocale

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se adauga coaja de portocale peste suc si se da in clocot.Zaharul si amidonul se amesteca apoi se adauga cele 4 oua batute separat.Se amesteca pana se obtine o compozitie fara cocoloase.
  • Sucul de portocale clocotit se toarna printr-o strecuratoare (nu vrem coaja de portocala in crema) peste compozitia cu amidon si se amestca pana se obtine un amestec fin si oarecum ingrosat.
  • Se muta totul in bain marie si se fierbe pana se ingroasa.In ultimele 2 minute ale fierberii se adauga si untul si se amesteca bine.Se acopera crema cu folie de celofan, exact pe crema si se lasa la racit.
  • Se pune ciocolata topita intr-o farfurie adanca.Se inmoaie fiecare gogoasa si fiecare ecler in ciocolata si se pune la racit pe un gratar, taiat dupa ce s-a intarit ciocolata si umplut cu crema.Portocala si ciocolata se potrivesc de minune.


Poze

Eclere cu ciocolata si crema de portocale
Eclere cu ciocolata si crema de portocale - poza 2
Eclere cu ciocolata si crema de portocale - poza 3
Eclere cu ciocolata si crema de portocale - poza 4
Eclere cu ciocolata si crema de portocale - poza 5
Eclere cu ciocolata si crema de portocale - poza 6
Eclere cu ciocolata si crema de portocale - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

nina46
nina46, 25/05/2010

Mananci de plesnesti, ce bune!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Eclere cu ciocolata petitchef
Eclere cu ciocolata petitchef
8 porții
2 h 5 m
Dificil
5 / 5
Rețetă Eclere cu zmeura si fistic
Eclere cu zmeura si fistic
8 porții
2 h 35 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează