Ingrediente: Aluatul de choux : 120 ml apa 50 gr unt un praf de sare 75 gr faina 2 oua 1 ou pentru ungere Crema de patiserie cu ciocolata : 350 ml lapet 3...
Ingrediente: 900 ml suc de portocale coaja de la o portocala 150 g amidon 200 g zahar 4 oua intregi 200 g unt moale 200 g ciocolata, o bucata de unt cat o nuca...
Ingrediente: Pentru eclere: 150 ml apa 100 ml ulei 100 g faina 2 oua Pentru crema: o cutie mascarpone 3 linguri de zahar 3 linguri de cacaoesenta de rom Pentru...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 250 gr de faina 100 ml ulei 300 ml apa 5 oua 3 plicuri de zahar vanilat un praf de sare Pentru crema: 2 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilat 2...
Ingrediente: Pentru aluat 150 g margarina/unt 130 ml apa, 200g faina, 5 oua Crema 400 ml lapte, 1 plic budinca de vanilie, 5 lg zahar, 1 lg faina , 1 esenta de...
Ingrediente: Ingrediente : Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 gr unt, 50 gr zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru...
Ingrediente: Pentru coji : 100 g unt; 1 praf de sare; 125 g faina; 4 oua; 250 ml apa. Pentru crema ganache : 300 ml frisca, 300 g ciocolata cu lapte, esenta de...
Ingrediente: 250 ml apa 100 g unt sau margarina 150 g faina 4 oua un praf sare o lingurita praf de copt 400 ml. lapte 3 linguri faina 40 g lapte praf 100 g...
Ingrediente: Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 g unt, 3 oua, 50 g zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru budinci...
Ingrediente: Cochilii 3 oua 150 ml lapte 90 gr faina 1 lingura de zahar 60 gr unt un praf de sare Crema 500 ml lapte 125 gr zahar 3 galbenusuri + 1 ou intreg 50...