Se pune apa,sarea si untul intr-o craticioara la foc. Cand incepe sa fiarba se adauga faina si se amesteca f. bine pana incepe sa se desprinda dupa margine si se face ca o bila apoi se stinge focul si se lasa asa pane se raceste un pic.
Dupa ce s-a racit se pune putin cate putin cele 4 oua(batute bine cu praful de copt)amestecand continu,compozitia rezultata se pune intrun sprit si se aseaza pe tava in forma de batoane sau forme rotunde.
Se dau la cuptor la 200 grade - 20 min iar apoi la 220 grade inca 5-8minute. Dupa ce se scot din cuptor se lasa sa se raceasca si apoi fiecare ecler se umple cu crema cu ajutorul unui sprit.
Faina se amesteca cu laptele pana se dizolva bine faina apoi se pune intr-o craticioara se adauga zaharul + laptele pudra si se da la foc mic amestecand continu pana se ingroase crema,dupa care se stinge focul si se adauga ciocolata + untul se amesteca bine pana se topeste ciocolata & untul,iar apoi se lasa la racit.
Comentarii:
Foarte bun