Eclere cu crema de budinca

Desert
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Se pune margarina intr-un ibric la foc mic
    Cand s-a topit se adauga apa si la primul clocot se pune toata faina.
    Se trage deoparte si se amesteca bine.
    In aluatul caldut se adauga si ouale si amestecam pana devine o crema mai moale.
    Pe o tava se pune hartie de copt si punem aluatul in forma de 'bete' si lasam 30-40 minute la 180 grade pana capata o crusta aurie.
    Cel mai important lucru este sa nu deschidem cuptorul in timpul coacerii deoarece aluatul se va lasa si nu va mai creste(din propria experienta)
    Se scot de la cuptor si se lasa sa se raceasca,intre timp pregatim crema.
    Se pune laptele,untul,vanilia si zaharul la foc si cand da un clocot se adauga budinca si faina
    Se amesteca continuu pana se ingroasa si apoi se lasa la racit
    Se iau eclerele si se taie pe orizontal, se umple cu crema si se pune apoi jumatatea cealalta peste crema si deasupra adaugam ciocolata topita.

Punctează această reţetă

AAnatirloi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Ff buna multumesc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

De Sf. Nicolae o sa le fac !

abuz

anonymous

Este o reteta excelenta, gustoasa si rapida!

abuz

anonymous

F. bune

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Bune arata bine

abuz

anonymous

NASPA ZICI CA MANINCI CACAT

abuz

anonymous

Arata foarte bine si are un gust excelent

abuz

anonymous

Super reteta si crema se face f usor,am mai uuzit crema cu galbenus de ou si unt si fineti cred dar asta e super ,cred ca sunt delicioase am sa fac si eu de sarbarori

abuz

anonymous

Un desert delicios

abuz
  • pagina 1 / 3