Eclere cu crema de budinca
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Se pune margarina intr-un ibric la foc mic
Cand s-a topit se adauga apa si la primul clocot se pune toata faina.
Se trage deoparte si se amesteca bine.
In aluatul caldut se adauga si ouale si amestecam pana devine o crema mai moale.
Pe o tava se pune hartie de copt si punem aluatul in forma de 'bete' si lasam 30-40 minute la 180 grade pana capata o crusta aurie.
Cel mai important lucru este sa nu deschidem cuptorul in timpul coacerii deoarece aluatul se va lasa si nu va mai creste(din propria experienta)
Se scot de la cuptor si se lasa sa se raceasca,intre timp pregatim crema.
Se pune laptele,untul,vanilia si zaharul la foc si cand da un clocot se adauga budinca si faina
Se amesteca continuu pana se ingroasa si apoi se lasa la racit
Se iau eclerele si se taie pe orizontal, se umple cu crema si se pune apoi jumatatea cealalta peste crema si deasupra adaugam ciocolata topita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/12/2013
Super reteta si crema se face f usor,am mai uuzit crema cu galbenus de ou si unt si fineti cred dar asta e super ,cred ca sunt delicioase am sa fac si eu de sarbarori