Ingrediente: 10 l apa 300 g sare 700 g zahar 50 g piper boabe 50 g mustar boabe 5 bucati hrean 10 foi frunze dafin 10 aspirine 2.5 l otet de 9 grade ( sau dupa...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Castraveti Crengute de marar si cimbru uscat piper boabe, seminte mustar hrean ardei iute 6 cani de apa rece (cana sa fie de 200 ml ) 2 cani otet...
Ingrediente: 4 kg gogosari 3,5-4 l otet 2 kg zahar 4 - 5 linguri sare piper boabe,boabe de coriandru,boabe de mustar,hrean tocat marunt 1 kg struguri albi 1 kg...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 3 kg gutui curatate si feliate 4 l apa + 8 linguri sare grunjoasa (fara iod ) 2 l apa 10 linguri zahar 200 ml otet de 9 grade cate 2 foi dafin in...
Ingrediente: 4 kg castraveti ½ kg zahar 1 l otet 1 l apa 2 linguri sare grunjoasa 2 morcovi 2 cepe 1 hrean mare 1 morcov Cativa catei de usturoi Boabe de...
Ingrediente: 3 kg vinete mai mici 6 cepe mari, taiate mic 50 g radacina de ghimbir, curatat si taiat cubulete 5 capatani de usturoi,curatate si taiate bucati...
Ingrediente: 2 kg rosii cherry coapte 2 capatani de usturoi 5-6 frunze de vita de vie circa 10 frunze de visin 2 linguri sare grunjoasa(fara iod) 200 ml otet...