Ingrediente: o jumatate de kilogram de fasole verde curatata, spalata si rupta in 2-3 bucati fiecare o ceapa curatata si spalata doi morcovi curatati si spalati...
Ingrediente: 500 g. fasole verde sau pastai cum i se mai zice in unele parti ale tarii. 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras 2-3 rosii decojite sau 1/2 conserva rosii...
Ingrediente: 500 g carne de vita taita cubulete 800 g fasole verde la conserva 2 cepe 4 morcovi 4 teline 2 pastarnac Un sfert gulie Delikat 200 g rosii...
Ingrediente: 300 g naut (conserva sau naut boabe eu am folosit boabe de naut) - 500 g fasole verde - 2 morcovi - un patrunjel radacina - 4-5 rosii sau suc de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 ceapa medie 1 morcov potrivit 1 pastrârnac potrivit ½ telina micuta 1 ardei rosu 1 dovlecel mediu 1 cartof maricel 15 cm tija praz 150 g fasole...
Ingrediente: 700 g pulpa slaba de vitel 3 morcovi 1 dovlecel 1 cartof 1 rosie 1 ceapa 2 ardei, eventual de culori diferite pentru aspect jumatate de telina...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ceapa mare taiata fin 2 cani de cartofi taiati cubulete si curatati 1 cana radacina...
Ingrediente: 1,300 kg carne de porc cu os 1 morcov mai mare 1 ceapa mare 3 maini de mazare congelata 3 maini de fasole verde congeleta 2 maini de orez 2...