Nu dureaza mai mult de 30 minute sa facem aceasta salata, asa ca incepem prin a fierbe cartofii noi intregi sau taiati pe jumatate daca sunt mari. Pregatim sosul pentru salata din ulei, otet, mustar, sare si piper.
Razuim cascavalul si il lasam deoparte.Separat, intr-o tigaie de teflon prajim kaiserul taiat felii. Scoatem kaiserul si aruncam frunzele de spanac in uleiul ramas.
Le lasam 2 minute, amestecand mereu, pentru ca vor scadea imediat si nu vrem sa le prajim, doar sa le sotam putin.
Cand sunt fierti cartofii putem aranja salata pe farfurie: asezam cartofii in mijloc, peste si pe langa ei punem frunze de spanac.
Stropim cu o lingura de sos, apoi adaugam kaiserul, inca putin sos, iar deasupra presaram cascavalul razuit.O bunatate de salata, care are in jur de 170 calorii / 100 grame.
Comentarii:
Ar merge si un catel de usturoi zdrobit cand se frige bacon-ul
Gustoasa,buna
Prea multa grasime animala. E salata nu mancarica.