Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: afumatura(de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean...
Daca italienii iubesc rucola, ei bine, noi, romanii ar trebui sa avem aceeasi apreciere pentru papadie, sau mai bine zis pentru frunzele de papadie. La noi se comercializeaza doar frunzele proaspete de rucola in majoritatea supermarketurilor, frunze care provin din...