Ingrediente: 2,5 kg oase de vita 5-6 l de apa rece 250 g ceapa, taiata in 4 125 g morcov, taiat mare 125 g telina, taiata mare 1 foie dafin 1 cuisoara 1...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Ingrediente: zarzavat (2 morcovi, jumatate de telina, 2 patrunjei, un pastarnac, o ceapa) 1 kg oase de vita 1 cub Knorr de vita 1 pachet de burta prefiarta,...
Ingrediente: 1 sfecla rosie mare 2 morcovi 1 telina mijlocie 4 cepe mici ulei cat sa poti praji zarzavatul 1 ardei gras 250 ml suc de rosii leustean bors cat...
Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...
Ingrediente: 300 g burta 1 ciolan de vita 2 morcovi 1 radacina de telina 1 ceapa sare otet 5 oua o caciulie usturoi 500 g smantana 1 pahar lapte 1 lingura...
Ingrediente: 1 kg burta de vita 750 g oase vita cu maduva 4 galbenuse 1 morcov ras 6 catei de usturoi 250 ml smantana jumatate radacina de telina leustean 2-3...
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ingrediente: 300 g carne de porc sau de vita 1 morcov 1 ceapa mica frunze de leustean 1/2 pahar orez 1 lingura bors magic sare, piper 50 g pasta de rosii 100 g...