Ingrediente: 1-2 cartofi (cartofi noi ar fi de preferat) jumătate de dovleac placentar (mic-mediu) 2 ardei graşi roşii 2 mâini de rucola (găsiţi în supermarket,...
Ingrediente: peste afumat cartofi fierti sfecla rosie ,fiarta sau coapta o radacina de hrean ceapa rosie sare si piper ulei de masline zeama de lamaie sau otet
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o salata Rosii cherry 2-3 cartofi fiert si taiat cuburi o conserva de ton in ulei Un borcan de baby orn branza de vaci sare si piper suc de o...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: cartofi 5 bucati mai marisori; un macrou afumat( cam 250 gr.), daca folositi batog este mai bine ca nu mai aveti de curatat oasele; o ceapa rosie,...
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o...
Ingrediente: o sfecla rosie fiarta 5 cartofi fierti 1 morcov fiert o mana de mazare din conserva sau congelata si fiarta 1 castravete si un gogosar in otet 2...