Ingrediente: Marinada: 600 gr piept de pui 25 gr pasta de tomate (1 lingură) 1 cățel de usturoi (zdrobit) 1 bucată mică de ghimbir proaspăt Sare 2 lingurițe de...
Ingrediente: 500 gr piept de pui 1 ceapa mica 2 linguri ulei 2 lingurite ghimbir ras coaja de la o lamaie zeama de la o lamaie 60 ml supa de pui 2 linguri otet...
Ingrediente: 350 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute 4 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui) 1 capatana mare de usturoi, cateii...
Ingrediente: 500 g piept de pui 2 linguri unt 2 căței de usturoi 1 linguriță ghimbir (ras) 2 lingurițe curry 250 ml supă pui 250 ml lapte Sare Piper negru
Ingrediente: un piept de pui intreg o ceapa alba o ceapa rosie un ardei 500 g ciuperci proaspete 3 rosii un morcov 2 catei de usturoi suc de rosii - 200 ml...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.