Pui cu sos curry

Pentru cei care adora bucataria asiatica
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Pieptul de pui se spală bine, se zvântă cu un prosop de hârtie și se taie cubuețe cu dimensiuni aproximativ la fel.
Se încinge untul într-o tigaie și se prăjesc un pic bucățile de pui.
Adăugăm usturoiul pisat mărunt și amestecăm bine.
Adăugăm supa de pui, ghimbirul ras fin sau pudră și praful curry.
Amestecăm bine și lăsăm la foc mic pentru aproximativ 5 minute.
Adăugăm laptele și mai lăsăm să clocotească 2-3 minute.
Condimentăm cu sare și piper.
Se servește alături de orez fiert. - PS: Pentru că eu am ales varianta mai ușoară, am omis un ingredient și anume ceapa. Voi puțeți alege o ceapă mare, o tăiați fideluță și o căliți în unt, apoi adăugați bucățile de pui.
Iar laptele se poate înlocui cu smântână sau lapte de cocos. - Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Jmeker , rapid si de efect
am gătit această rețetă
anonymous
Cum se ingroasa acest sos
anonymous
F.bun
anonymous
Bravo idee ! Mi se face greata cand aud ca trebuie sa eliminam care, oua sau lapte ppt ca niste cretini dezaxati be spun asta. De ce nu ne intoarcem in preistorie si sa traim in pesteri sa mancxam iarba si din cand in cand sa ne mancam intre noi precum canibalii
anonymous
Foarte bun!
anonymous
Ecelent
anonymous
Curry dupa gust
anonymous
F.gustos
anonymous
Cam mult 2 lingurite curry; una era suficient pt ca nu mai simti nici gustul de pui