Pieptul de pui se spală bine, se zvântă cu un prosop de hârtie și se taie cubuețe cu dimensiuni aproximativ la fel.
Se încinge untul într-o tigaie și se prăjesc un pic bucățile de pui.
Adăugăm usturoiul pisat mărunt și amestecăm bine.
Adăugăm supa de pui, ghimbirul ras fin sau pudră și praful curry.
Amestecăm bine și lăsăm la foc mic pentru aproximativ 5 minute.
Adăugăm laptele și mai lăsăm să clocotească 2-3 minute.
Condimentăm cu sare și piper.
Se servește alături de orez fiert.
PS: Pentru că eu am ales varianta mai ușoară, am omis un ingredient și anume ceapa. Voi puțeți alege o ceapă mare, o tăiați fideluță și o căliți în unt, apoi adăugați bucățile de pui.
Iar laptele se poate înlocui cu smântână sau lapte de cocos.
Bravo idee ! Mi se face greata cand aud ca trebuie sa eliminam care, oua sau lapte ppt ca niste cretini dezaxati be spun asta. De ce nu ne intoarcem in preistorie si sa traim in pesteri sa mancxam iarba si din cand in cand sa ne mancam intre noi precum canibalii
Comentarii:
Jmeker , rapid si de efect
Cum se ingroasa acest sos
F.bun
Bravo idee ! Mi se face greata cand aud ca trebuie sa eliminam care, oua sau lapte ppt ca niste cretini dezaxati be spun asta. De ce nu ne intoarcem in preistorie si sa traim in pesteri sa mancxam iarba si din cand in cand sa ne mancam intre noi precum canibalii
Foarte bun!
Ecelent
Curry dupa gust
F.gustos
Cam mult 2 lingurite curry; una era suficient pt ca nu mai simti nici gustul de pui