Se pregateste un sos din ghimbir proaspat ras, usturoi pisat, sare, piper, rozmarin, sos soia, zeama de lime proaspat stoarsa, 50 ml. ulei de masline.
Se amesteca bine si se toarna intr-un bol peste carnea de pui (se face in asa fel ca fiecare cubulet de carne sa se umezeasca de la sos). Se lasa la marinat in frigider circa 30 de minute.
Se pune intr-o tigaie la incins restul de ulei peste care se toarna carnita marinata. Se amesteca incet pana cand se rumeneste carnea. Intre timp se pune orezul la fiert.
Cand este gata se stoarce si se aseaza pe farfurie. Cubuletele de carne proaspat rumenite se aseaza in centru farfuriei peste orez. Se stropeste carnita cu sosul ramas in tigaie iar apoi se garniseste cu rozmarin si boia de ardei iute.
Comentarii:
E ok dar ar trebui inbunatatita reteta cu inca ceva care sa-i dea mai multa savoare