Ingrediente: 500 gr piept de pui 1 ceapa mica 2 linguri ulei 2 lingurite ghimbir ras coaja de la o lamaie zeama de la o lamaie 60 ml supa de pui 2 linguri otet...
Ingrediente: 2 pastravi; 2 morcovi mititei; 1 ceapa mica; 2 linguri de otet; apa cat sa acopere pestele din gratar; sare; sos maitre d'hotel. Sos: 100 g unt;...
Ingrediente: -1 kg fasole verde cat mai tanara pentru sosul de usturoi: 1 capatana usturoi 3-4 linguri ulei 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu 1 lingura otet...
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: 1,5 kg carne vita Frunze dafin O lingurita piper O lingura faina de mustar O lingurita nucsoara rasa O lingurita cuisoare macinate O lingura...
Ingrediente: 500 g ceatal proaspat Sosul : un galbenus fiert tare, un galbenus crud, cca 50 ml ulei, 1-2 linguri mustar, 2-3 linguri tarhon, zeama de lamaie...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 4 cotlete de porc, 3-4 linguri ulei, 50 g unt, 100 g dulceata de coacaze , o portocala, o lamaie, 25 g mustar, 100 ml vin alb, 2 linguri otet, 1...
Ingrediente: 750 g cartofi 100 g masline 100 g ulei 1lingurita mustar 1 lingurita zahar 1 lingura zema de lamâie sau otet sare piper 1 lingura de tarhon tocat...