Ingrediente: 30 g piept de pui fiert 1 le gatura Frunze patrunjel Un fir de praz 3 fire ceapa verde 1 ardei kapia 500g ciuperci 4 oua 50g ulei Sare piper
Ingrediente: 220 g dovleac 300-350 g piept de pui 2 oua fierte 100-120 g cascaval ras 1 fir praz patrunjel uscat sare si piper SOS: 500ml lapte 3 linguri faina...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 350 g paste scurte 500 g piept de pui 1 praz 2 linguri ulei de msline 250 ml sup de legume 200 ml smântân 250 g roii 100 g cacaval ras p?trunjel...
Ingrediente: 5 catei de usturoi 2 cm de ghimbir 50 ml ulei 1 piept de pui 1 lingura cu varf de amidon de cartofi 2 morcovi 1 mana de ciuperci negre chinezesti...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.