Mancare de pui cu praz
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pieptul se taie bucati potrivite, morcovul se rade, ceapa si ardeiul se toaca marunt, o parte de praz se taie oblic si o parte felii.
- Folosesc atat partea alba cat si cea verde a prazului. Calim ceapa in putin ulei, adaugam pe rand morcovul, ardeiul, prazul taiat mai mic, carnea si calim dupa fiecare.
- Punem restul de praz si adaugam apa sau supa de carne fierbinte. Condimentam dupa preferinta, lasam sa scada bine la cuptor dupa care adaugam bullion.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
FOARTE BUNA DAR VREAU S-O VAD PE BUCATAREASA
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte foarte delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Bun.
anonymous
Delicioasa !
anonymous
Bun
anonymous
Excelenta
anonymous
Felicitari