Mancare de pui cu praz si masline

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
EmanuelaD, 09/10/2020

Foarte gustoasa. Multumim pentru rețeta !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Anca, 26/11/2019

Pt constanta : sanda marin editia '56 reteta 493, otet, noi, bunica, mama punem felii de lamaie in loc de otet. Mai citeste odata. Si ceapa se pune la praz cu carne si masline.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/02/2019

Am pregatit-o si e f.buna. Au mancat-o inclusiv copiii mei mici de 2 si 3 ani.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Doru Chileru, 06/10/2018

O reteta excelenta. O mana de verdeata tocata, patrunjel si marar, la final o intregeste.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/10/2018

Excelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/05/2017

5-6 tulpini de praz pot fi si 2 kg! care si cata carne? de ce fara pielita? o bucata de pastarnac??

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
17/10/2016

Super gustoasa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/10/2013

Bunaaa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
ildi, 09/01/2018

Cui nu-i plac retetele,sa nu le faca! Foarte multe comentarii negative! Avem gusturi diferite...care-i problema?

(0) (2) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 26/10/2016

Maiculita, Doamne ! Si cand vad atatea laude ma umfla rasul si ma intreb :"oare femeile astea chiar nu stiu sa faca o mancare corecta?" Ce naiba cauta in mancarea asta morcovul si pastarnacul? Astea sunt zarzavaturi pentru ciorbe si supe nu pentru mancare cu sos. La ciorba am vazut ca nu pui decat o amarata de ceapa dar la mancarea asta pui doua cu toate ca e mancare de praz care tot un fel de ceapa este La ingrediente nu pomenesti nimic despre carne dar cand detaliezi reteta, pac! apare carnea! dar esti zgarcita cu detaliile ca nu spui ce parti din pui folosesti, piept, copane, aripi(???). La mancarea asta carnea se inabusa si se lasa sa fiarba impreuna cu o ceapa tocata marunt si cand este aproape fiarta se adauga o lingura de bulion sau pasta de tomate, maslinele oparite separat si prazul taiat batoane de 7-8 centimetri si care a fost prajit separat si rumenit putin intr-o tigaie. Se mai lasa sa fiarba 10min si e gata si nu-i trebuie verdeata iar lamaie nici atat ca-i strica gustul. Ca sa nu zici ca-s eu dusa cu pluta cauta retele Sandei Marin, poate ai auzit de ea!

(3) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+