Pui calit cu ardei si muguri de bambus
Ingrediente
4
Preparare
Preparare2 min
Gătire30 min
- Scos pieptul de pui de la frigider, taiat cubulete.
bucatile se amesteca cu oul batut si amidon
in wok sau tigaie de teflon se incinge o cescuta de ulei se aduga bucatile de pui si se prajesc pana sunt aproape gata. - Se adauga bambusul taiat bucati si se amesteca de 5-6 ori se adauga ardeiul si se amesteca 1 data-2 ori daca ramane ulei se scurge, la mine n-a ramas.
- Se adauga bambusul taiat bucati si se amesteca de 5-6 ori se adauga ardeiul si se amesteca 1 data-2 ori daca ramane ulei se scurge, la mine n-a ramas.
- Intr-o alta tigaie, se incinge o lingura de ulei in care se caleste prazul si ghimbirul dat pe razatoare.se aduga prazul si ghimbirul calit peste pui.
- Ingredientele pt sos se amesteca toate, se toarna in tigaie, se caleste putin apoi se adauga 1 lingura de amidon dizolvat in apa, ca sa se lege putin amestecul se mai amesteca o data si se inchide focul!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Marfa
am gătit această rețetă

dorina_n2013
Delicios de bun
anonymous
Ffffffffff buna
anonymous
Delicioooooooos!!!!!!!!
anonymous
Eu as cali puiul simplu fara ou si amidon cred ca este mai sanatos
anonymous
Super. mneamneam