Pui calit cu ardei si muguri de bambus

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
32 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare2 min
Gătire30 min
  • Scos pieptul de pui de la frigider, taiat cubulete.
    bucatile se amesteca cu oul batut si amidon
    in wok sau tigaie de teflon se incinge o cescuta de ulei se aduga bucatile de pui si se prajesc pana sunt aproape gata.
  • Se adauga bambusul taiat bucati si se amesteca de 5-6 ori se adauga ardeiul si se amesteca 1 data-2 ori daca ramane ulei se scurge, la mine n-a ramas.
  • Se adauga bambusul taiat bucati si se amesteca de 5-6 ori se adauga ardeiul si se amesteca 1 data-2 ori daca ramane ulei se scurge, la mine n-a ramas.
  • Intr-o alta tigaie, se incinge o lingura de ulei in care se caleste prazul si ghimbirul dat pe razatoare.se aduga prazul si ghimbirul calit peste pui.
  • Ingredientele pt sos se amesteca toate, se toarna in tigaie, se caleste putin apoi se adauga 1 lingura de amidon dizolvat in apa, ca sa se lege putin amestecul se mai amesteca o data si se inchide focul!
AAdulutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Marfa

am gătit această rețetă
abuz
dorina_n2013

dorina_n2013

Delicios de bun

abuz

anonymous

Ffffffffff buna

abuz

anonymous

Delicioooooooos!!!!!!!!

abuz

anonymous

Eu as cali puiul simplu fara ou si amidon cred ca este mai sanatos

abuz

anonymous

Super. mneamneam

abuz