Scos pieptul de pui de la frigider, taiat cubulete. bucatile se amesteca cu oul batut si amidon in wok sau tigaie de teflon se incinge o cescuta de ulei se aduga bucatile de pui si se prajesc pana sunt aproape gata.
Se adauga bambusul taiat bucati si se amesteca de 5-6 ori se adauga ardeiul si se amesteca 1 data-2 ori daca ramane ulei se scurge, la mine n-a ramas.
Se adauga bambusul taiat bucati si se amesteca de 5-6 ori se adauga ardeiul si se amesteca 1 data-2 ori daca ramane ulei se scurge, la mine n-a ramas.
Intr-o alta tigaie, se incinge o lingura de ulei in care se caleste prazul si ghimbirul dat pe razatoare.se aduga prazul si ghimbirul calit peste pui.
Ingredientele pt sos se amesteca toate, se toarna in tigaie, se caleste putin apoi se adauga 1 lingura de amidon dizolvat in apa, ca sa se lege putin amestecul se mai amesteca o data si se inchide focul!
Comentarii:
Marfa
Delicios de bun
Ffffffffff buna
Delicioooooooos!!!!!!!!
Eu as cali puiul simplu fara ou si amidon cred ca este mai sanatos
Super. mneamneam