Pui cu muguri de fasole

Pui cu muguri de fasole
Felul principal
Foarte ușor
13 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire8 min
  • Se amesteca 1 lingura de sos de soia cu sos de stridii, ulei de susan si piper alb. Se adauga fasiutele de pui si se marineaza minim 30 de minute. Se spala mugurii de fasole sub jet de apa rece.
  • Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare, Se adauga usturoiul si ghimbirul si se prajesc 1 minut, la foc iute, pana se rumenesc putin.
  • Se adauga carnea cu marinada cu tot si se prajeste 2 minute, la foc iute, amestecand continuu.
  • Se adauga mugurii de fasole, ardeiul gras, ardeiul iute, restul de sos de soia si zaharul. Se amesteca bine 1-2 minute.
  • Se adauga mixtura de amidon si se da in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierbe lichidul incet, pana ce se ingroasa .
  • Se ia wok-ul de pe foc, se adauga castravetele si ceapa verde si se amesteca rapid. Se serveste imediat.

Punctează această reţetă

Radu PopoviciRadu Popovici

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Adriana

Tare aș dori să știu ce sunt mugurii de fasole. Bănui că sunt, de fapt, fasole verde foarte tânără. Când folosiți ingrediente mai exotice ar trebui să dați și lămuriri.

abuz