Pregatim toate ingredintele inainte sa incepem pentru ca ritmul in care trebuie sa le punem in tigaie va fi ametitor de rapid.
Pieptul de pui il taiem fasiute subtiri si lungi de 3 - 4 cm. Tocam ceapa, usturoiul si ghimbirul, iar morcovul si ardeiul ii taiem betigase.
Incingem uleiul in wok si adaugam ceapa pe care o prajim la foc iute 1 minut, dupa care adaugam usturoiul, ghimbirul, sosul chilli si le calim cam 2 minute. Adaugam carnea, sosul de soia, sosul de stridii, sucul de lime, mugurii de bambus si zaharul.
Le gatim 3- 4 minute, acoperite cu capac. Adaugam si restul ingredientelor: morcovul si ardeiul si le lasam inca 3 - 4 minute, pana carnea este patrunsa, iar legumele sunt crocante.
Servim fie cu orez fiert, fie simplu, iar 100 de grame au doar vreo 90 de calorii.
Comentarii:
Este excelenta reteta, a iesit exact ca cea de la restaurant
Lipseste bambusul din reteta
Rezultatul promite sa fie gustos, dar la ingrediente nu apar mugurii de bambus. Ce cantitate se pune (mai exact un borcan, doua)?
E super...am incercat prima data si a iesit de minune..zici ca e chiar de la mama ei :)
F.buna
Superrrrrr
E foarte gustoasa