Pui cu bambus
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Pregatim toate ingredintele inainte sa incepem pentru ca ritmul in care trebuie sa le punem in tigaie va fi ametitor de rapid.
- Pieptul de pui il taiem fasiute subtiri si lungi de 3 - 4 cm. Tocam ceapa, usturoiul si ghimbirul, iar morcovul si ardeiul ii taiem betigase.
- Incingem uleiul in wok si adaugam ceapa pe care o prajim la foc iute 1 minut, dupa care adaugam usturoiul, ghimbirul, sosul chilli si le calim cam 2 minute. Adaugam carnea, sosul de soia, sosul de stridii, sucul de lime, mugurii de bambus si zaharul.
- Le gatim 3- 4 minute, acoperite cu capac. Adaugam si restul ingredientelor: morcovul si ardeiul si le lasam inca 3 - 4 minute, pana carnea este patrunsa, iar legumele sunt crocante.
- Servim fie cu orez fiert, fie simplu, iar 100 de grame au doar vreo 90 de calorii.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 252Kcal
- Carbo: 20.6g
- Grăsimi: 8.2g
- Grăsimi sat.: 1.4g
- Proteine: 22.1g
- Fibre: 3.4g
- Zahăr: 14g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (267g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nicoleta
Este excelenta reteta, a iesit exact ca cea de la restaurant
am gătit această rețetă
anonymous
Lipseste bambusul din reteta
C
cameliapad
Rezultatul promite sa fie gustos, dar la ingrediente nu apar mugurii de bambus. Ce cantitate se pune (mai exact un borcan, doua)?
anonymous
E super...am incercat prima data si a iesit de minune..zici ca e chiar de la mama ei :)
anonymous
F.buna
anonymous
Superrrrrr
anonymous
E foarte gustoasa