Dovleac cu piept de pui gratin

Dovleac cu piept de pui gratin
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

SOS:

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Dovleacul se taie feliute de 7-8 mm,se pune intr-un vas rezistent cu cateva linguri de apa,se acopera cu folie si se da la microunde 4-5 minute.
  • Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare,se scurge si se taie bucatele potrivite.Intr-un vas de jena se pune dovleacul fiert,pieptul de pui si prazul taiat rondele (cam 1 cm) si ouale taiate rondele.
  • Se pregateste sosul:Intr-o tigaie la foc mic se topeste untul ,apoi se adauga cele 3 linguri de faina amestecand cu telul.
  • Se toarna laptele putin cate putin amestecand continuu pana se ingroasa(aveti grija sa nu se faca cocoloase)sare si piper dupa gust.
  • Se toarna sosul peste legume si cascavalul ras.Deasupra se presara patrunjel uscat si se da la cuptor 200°C-20 minute.
PPoko

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: