Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel...
Ingrediente: 2 portii 200-250 g de penne o conserva de rosii (fara coaja) 100 g de branza feta o ceapa mica ulei de masline marar sau patrunjel uscat (depinde...
Ingrediente: 400 g paste spirale cu ou (se pot face si cu alt tip de paste, dar acestea sunt mai aspectuase cand formeaza crusta deasupra) 4 oua 300-400 g...
Ingrediente: 200 g penne 100 g boabe de fasole rosie, din cutie, bine scurse si spalate cu apa 100 g ciupercute, din cutie, bine scurse si taiate in jumatate 1...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: pt garnitura: 1/2 kg ciuperci albe(champignion) 1/2 kg ardei gras 200 g altfel de ciuperci la alegere(bureti ,zgarciogi etc) 2-3 cepe 2-3 rosii 1...
Ingrediente: 800 - 1000 g carne de vitel, taiata cubulete ardei gras, rosu, taiat julien 1 pastarnac, taiat julien 1 carota, data pe razatoarea cu dinti mici 2...
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...