Salata cu paste, fasole si ciuperci

Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire8 min
- Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare din belsug, timp de 7 minute, sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente. Se scurg bine de tot si se pun deoparte.
- Cat timp fierb pastele, se prepara un dressing amestecand intr-un castron otetul cu mustar, sare si piper. Se foloseste un tel in forma de para ca sa se incorporeze uleiul treptat, amestecand continuu, pana ce se obtine o mixtura omogena, emulsionata, de culoare aurie. Se adauga mararul tocat si semintele de chimen.
- Se acopera castronul si se lasa deoparte pana ce fierb pastele, ca aromele sa aiba timp sa se amstece.
- Se transfera pastele intr-un castron mare. Se adauga fasolea, ceapa verde, rosiile, ciupercutele si dressing-ul. Se amesteca bine. Se orneaza cu marar proaspat si se serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ffff sanatoasa .Cu drag.
Punctează această reţetă