Salata cu paste, fasole si ciuperci

Salata cu paste, fasole si ciuperci
Felul principal
Foarte ușor
23 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire8 min
  • Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare din belsug, timp de 7 minute, sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente. Se scurg bine de tot si se pun deoparte.
  • Cat timp fierb pastele, se prepara un dressing amestecand intr-un castron otetul cu mustar, sare si piper. Se foloseste un tel in forma de para ca sa se incorporeze uleiul treptat, amestecand continuu, pana ce se obtine o mixtura omogena, emulsionata, de culoare aurie. Se adauga mararul tocat si semintele de chimen.
  • Se acopera castronul si se lasa deoparte pana ce fierb pastele, ca aromele sa aiba timp sa se amstece.
  • Se transfera pastele intr-un castron mare. Se adauga fasolea, ceapa verde, rosiile, ciupercutele si dressing-ul. Se amesteca bine. Se orneaza cu marar proaspat si se serveste.

Punctează această reţetă

Radu PopoviciRadu Popovici

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ffff sanatoasa .Cu drag.

abuz