Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 250 g paste scurte jumatate piept de pui un fir ceapa verde 150 g ciuperci 200 ml smantana de gatit 1 lingura piure de rosii sare, piper ulei de...
Ingrediente: 250 g paste scurte 300 g broccoli 25 g unt 600 ml lapte 25 g faina 2 lingurite caperri 2 rosii sare, piper 4 bucati piept de pui 50 g cascaval
Ingrediente: 200 g paste 1 piept de pui 100 g telemea, ardei rosu si galben 2 frunze de varza rosie 2-3 fire ceapa verde 1 castravete 3 rosii sos vinegrete...
Ingrediente: 200 g paste scurte 200 g piept de pui/pulpe de pui 4 ciuperci mari 200 ml sos de rosii 200 ml lapte de cocos 50 ml apa 1 lingura sos de soia 1/2...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 250 g paste de porumb 200 ml suc de rosii 2 rosii 1 ceapa 1 morcov 1 piept de pui 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline rozmarin si busuioc...
Ingrediente: un pachet foi lasagnia 500 g piept de pui tocat 2 cepe 1 morcov 5 rosii piper cimbru sare 3 lg ulei Sos: 100 g unt 3 lg faina 1 l lapte 300 gr...