Ingrediente: Aluatul de fursecuri (ghiveciul): 100 gr unt moale 80 gr zahăr brun 80 gr zahăr alb 1 ou 250 gr faina (t45 sau t55) 5 gr praf de copt 80 gr...
Ingrediente: 160 gr de orez 100 gr de brânză feta 75 gr porumb 1 morcov 90 gr de mazăre (proaspătă sau congelată) 6 roșii cherry Câteva frunze de mentă (6-7...
Ingrediente: 400 gr roșii întregi decojite (1 cutie) 75 gr fidea 265 gr năut (fiert și scurs, 1 conservă) 1 litru de apă 1 ceapă 1 morcov 1/2 legătură de...
Ingrediente: O punga de linte rosie (inainte de a o gati eu am pus-o intr-un castron cu apa la inmuiat) o ceapa alba 3-4 catei usturoi migdale felii (eu din...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Ingrediente: -cap de miel,gat,restul oaselor ce cad de la transarea mielului 3 morcovi mari rasi 1 pastranac ras 1 radacina de patrunjel rasa 1 radacina de...
Ingrediente: 1,5 kg carne de mistret. 2 morcovi. 3 cepe rosii. 3 catei de usturoi. 1 pahar mare de vin alb demisec. 50 g unt. faina . sare, piper proaspat...
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.