Tocana de mistret

Tocana de mistret
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Carnea taiata in bucati se pune intr-o cratita mare cu jumatate din cantitarea de unt, pana cand se rumeneste.
  • Cu restul de unt se calesc cepele si morcovii taiati felii si se pun peste carnea din cratita.
  • Se pune o lingura buna de faina in vin, se toarna peste carne, se amesteca si se stinge cu 2 pahare mari de apa.
  • Se adauga usturoiul sfaramat, sare, piper si se da la cuptor la foc potrivit, cam o ora.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

15/01/2013

Voi lasa un com dupa ce am so gatesc:))))

(0) (0) abuz



+